Край на лесните пари за плеймейтки, миски и актриси! Новите правила в

...
Край на лесните пари за плеймейтки, миски и актриси! Новите правила в
Коментари Харесай

Край на лесните пари за плеймейтки, миски и актриси! Инстаграм им спря кранчето

Край на лесните пари за плеймейтки, миски и актриси! Новите правила в Инстаграм ще спрат финансовото кранче за родния елит, а джобовете на ВИП-овете съществено ще олекнат.

След като обществената мрежа реши да ограничи достъпа до лайкове под фотография единствено за създателя на фотоса, родни звезди като Николета Лозанова, Алекс Богданска и сексоложката Наталия Кобилкина ще го закъсат съществено с парите.

Причината е, че всеобщо хубавиците изкарват пачки от обществената мрежа, като популяризират или разпространяват заведения за хранене и питейни заведения с наличието си. Говори се, че най-голям удар ще понесе Николета, която приблизително прибирала за фотография по 6 000 лв.. Алекс Богданска, която също е една от най-харесваните в Инстаграм, ще олекне с хилядарка, а Кобилкина – с към 1500 лв., писа " България Днес “.

Бившата Руса и Черната Златка също ще бъдат ударени от " инстаграмната рецесия “, защото плеймейтките също са били в сектора на онлайн рекламата. Причината е, че до момента компании наемаха известните хубавици да популяризират продуктите им в обществената мрежа, за което им плащаха. Колкото повече почитатели и лайкове под фотографията с шампоана или в скъпия наргиле бар, толкоз повече хонорар за звездите. Заради новите правила в Инстаграм, съгласно които единствено пусналият фотографията ще има достъп до броя лайкове, кранчето пресъхва.

Николета, която има съвсем 800 000 почитатели в мрежата, ще загуби най-много пари от новите ограничения на Инстаграм. Родната плеймейтка обаче не може да се съпоставя със загубите, които ще претърпят Ким Кардашиян и Селена Гомес, които ще изгубят приблизително по половин милион $.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР